Historier som blir sterkere etter hvert som de blir eldre, unnlater aldri å vekke følelser. Det er tross alt for vanskelig for tidligere helter å opprettholde formen. De trenger mer selvdisiplin og kampvilje, og de må overvinne for mange vanskeligheter og skader. Derfor er Ronaldo og Messi som fortsatt skinner veldig beundringsverdig!

Tirsdag feide Al Nassr Al-Wahda Mekka 6-0, og Ronaldo, iført nr. 7 fotballdrakter barn, fullførte karrierens 66. hat-trick. De tre målene ble scoret med henholdsvis venstre og høyre fot og heading. Dette var et "perfekt hattrick". Denne store seieren ga laget selvtillit. Ikke glem, denne mannen som nekter å innrømme tap vil komme tilbake neste sesong!

Etter at Ronaldo utførte et hattrick, kunne ikke en annen superstjerne iført en Messi Fotballdrakter sitte stille. Han bidro faktisk med basketballlignende hjelpedata! Inter Miami beseiret New York Red Bulls 6-2 hjemme. Messi sendte ut 5 assist og 1 mål i en enkelt kamp for første gang i karrieren, og nådde milepælen med å delta i 1200 mål. Det er virkelig opprørende!