Selv om Harry Kane har scoret forbløffende 402 mål siden 2010 og nådd fire finaler, fortsetter forbannelsen hans over å ikke vinne et mesterskap, noe som har blitt et "håndtak" for fansen å plukke på Kane. Kane sto på Bernabeu med tårer i øynene etter å ha blitt eliminert.

Bayern viste en gang håp for fansen, men Kane, iført nr. 9 fotballdrakter barn, ble byttet ut i det 85. minutt på grunn av en ryggskade og bommet på det viktigste øyeblikket i kampen. Bayern ledet 1-0 på det tidspunktet, men ting endret seg snart. Neuers feil ga Joselu en sjanse til å utligne, og han scoret igjen tre minutter senere.

Kane kunne bare se tomt på at motstanderne feiret seier - selv om han brøt sin personlige rekord denne sesongen, bidro med 44 mål og 11 assist, og slo flere Bundesliga-rekorder. Med slike imponerende resultater vil Kane innlede en ny sesong uten mesterskap. Er dette virkelig hva Kanes skjebne er? Den nye sesongens FC Bayern München drakt har blitt sluppet, en veldig blendende rød farge. Fans tror Kane vil få noe i den nye sesongen etter å ha på seg en slik billige fotballdrakter!