Denne policyen (sammen med våre vilkår for bruk og alle andre dokumenter som det refereres til i den) angir grunnlaget for hvilke personopplysninger som vi samler inn fra deg eller som du gir oss vil bli behandlet av oss. Vennligst les følgende informasjon nøye for å forstå våre synspunkter og praksis angående og hvordan vi håndterer din personlige informasjon.

 

 

 

INFORMASJON VI KAN SAMLE INN FRA DEG

 

 

 

Vi kan samle inn og behandle følgende data om deg:

 

 

 

Informasjon du oppgir ved å fylle ut skjemaer på følgende nettside: tryktfotballsett.com Dette inkluderer informasjon du oppgir når du registrerer deg for å bruke nettstedet vårt, abonnerer på tjenesten vår, legger ut materiale, oppretter eller oppdaterer din personlige profil, når du deltar i en konkurranse eller konkurranser, nyhetsbrev eller eksklusive tilbud via e-post, eller forespørsel om tilleggstjenester. Vi kan også be deg om informasjon når du deltar i en konkurranse eller kampanje og når du rapporterer et problem med nettstedet vårt.

 

 

 

Hvis du kontakter oss, kan vi logge den korrespondansen.

 

 

 

Vi kan også be deg om å fullføre undersøkelser som vi bruker til forskningsformål, selv om du ikke er pålagt å svare.

 

 

 

Detaljer om transaksjoner du utfører gjennom nettstedet vårt og oppfyllelsen av bestillingene dine.

 

 

 

Detaljer om dine besøk på nettstedet vårt, inkludert men ikke begrenset til trafikkdata, plasseringsdata, weblogger og andre kommunikasjonsdata, enten det er nødvendig for våre egne faktureringsformål eller på annen måte, og ressursene du får tilgang til.

 

 

 

HVA GJØR VI MED INFORMASJONEN?

 

 

 

For å fullføre bestillingen din krever vi visse personlige opplysninger fra deg, for eksempel kreditt-/debetkortdetaljer og faktureringsadressen din. Vi bruker kun denne informasjonen for å administrere bestillingen din eller din bruk av nettstedet.

 

 

 

Det er opp til deg å oppgi ytterligere personopplysninger. Vi samler inn personlig informasjon for å delta i konkurranser og varsle deg om resultater, for å sende deg oppdateringer, nyheter og spesialtilbud på e-post, for å svare på dine spørsmål eller kommentarer, for å registrere deg for visse funksjoner på nettstedet.

 

 

I tillegg deler vi ikke informasjonen din med andre selskaper uten ditt samtykke, med mindre vi er pålagt det ved lov, du har vunnet en premie eller du har bedt om spesifikk informasjon. Hvis du gir oss ditt samtykke, kan vi dele informasjonen din med våre partnere, datterselskaper eller tilknyttede selskaper slik at de kan kontakte deg med informasjon, kampanjer, produkter, tjenester og tilbud som kan være av interesse for deg.

 

 

 

Vi vil aldri selge dataene dine til et annet selskap.

 

 

 

IP-ADRESSER

 

Vi kan samle inn informasjon om datamaskinen din, inkludert hvor tilgjengelig din IP-adresse, operativsystem og nettlesertype, for systemadministrasjon og for å rapportere samlet informasjon til våre annonsører. Dette er statistiske data om brukernes surfehandlinger og mønstre og identifiserer ingen individ.

 

 

 

INFORMASJON OM COOKIES

 

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre innhold og brukervennlighet. Informasjonskapsler er små filer med bokstaver og tall som vi lagrer på datamaskinen din hvis du samtykker.

 

 

 

Vi bruker øktinformasjonskapsler, som lar deg bli husket på nettstedet slik at eventuelle sideendringer eller valg av element eller data du gjør, huskes fra side til side. Dette betyr at du ikke blir bedt om den samme informasjonen som du allerede har oppgitt på nettsiden. Disse informasjonskapslene er midlertidige og slettes når du lukker nettleseren på slutten av surfeøkten.

 

 

 

Vi bruker sporingsinformasjonskapsler. Disse hjelper oss med å lagre informasjon og preferanser ved fremtidige besøk på nettstedet vårt. Dette resulterer i raskere og mer praktisk tilgang og kan forbedre opplevelsen din av tjenestene eller funksjonene vi tilbyr. Disse informasjonskapslene forblir på harddisken din til du sletter dem eller de utløper (de har forskjellige utløpsdatoer på opptil to år).

 

 

 

Vi bruker også webanalyseinformasjonskapsler for å forstå hvilket innhold som er mest nyttig for våre besøkende. De lar oss gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet når de bruker det. Dette hjelper oss med å forbedre måten nettstedet vårt fungerer påfor eksempel å sørge for at brukerne enkelt kan finne det de trenger.

 

 

 

Våre informasjonskapsler lagrer ingen personopplysninger. Ingen av dataene vi får fra informasjonskapsler inkluderer informasjon som gjør at noen kan kontakte deg på telefon, e-post eller på andre måter.

 

 

 

Du kan blokkere informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som lar deg nekte innstillingen av alle eller noen informasjonskapsler. Imidlertid, hvis du bruker nettleserinnstillingene til å blokkere alle informasjonskapsler, kan det hende du ikke får tilgang til hele eller deler av nettstedet vårt, og du kan kanskje ikke foreta kjøp på nettstedet. Med mindre du har justert nettleserinnstillingene for å nekte informasjonskapsler, vil systemet vårt utstede informasjonskapsler så snart du besøker nettstedet vårt.

 

HVOR LAGER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER

 

Dataene vi samler inn fra deg kan overføres til og lagres på en destinasjon utenfor Amerika. Det kan også behandles av ansatte utenfor New Zealand som jobber for oss eller en av våre leverandører. Slike ansatte kan være engasjert i blant annet oppfyllelsen av bestillingen din, behandlingen av betalingsopplysningene dine og levering av støttetjenester. Ved å sende inn dine personopplysninger godtar du denne overføringen, lagringen eller behandlingen. Vi vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at informasjonen din behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen.

 

 

 

All informasjon du gir oss lagres på våre sikre servere. Alle betalingstransaksjoner er kryptert med SSL-teknologi. Hvis vi har gitt deg (eller valgt av deg) et passord for å gi deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde passordet konfidensielt. Vi ber om at du ikke deler passord med noen.

 

 

 

Dessverre er ikke overføring av informasjon over Internett helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheten til dataene dine som overføres til nettstedet vårt; enhver overføring er på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å prøve å forhindre uautorisert tilgang.

 

 

 

BRUK AV INFORMASJON

 

 

 

Vi bruker informasjonen om deg på følgende måter:

 

For å sikre at innhold fra nettstedet vårt presenteres på den mest effektive måten for deg og din datamaskin.

 

For å gi deg informasjon, produkter eller tjenester som du ber om fra oss eller som vi tror kan interessere deg, der du har samtykket til å bli kontaktet for disse formålene.

 

For å utføre våre forpliktelser under enhver kontrakt mellom deg og oss.

 

For å gjøre det mulig for deg å delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår når du velger å gjøre det.

 

For å varsle deg om endringer i tjenesten vår.

 

Vi kan også bruke informasjonen din, eller tillate utvalgte tredjeparter å bruke informasjonen din, for å gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg, og vi eller de kan kontakte deg via post eller telefon i forbindelse med dette.

 

 

 

Vi vil kun kontakte deg elektronisk (e-post eller SMS) dersom du har samtykket til å bli kontaktet. Vi overholder alltid gjeldende lover, inkludert Privacy Act 1993 og Unsolicited Electronic Messages Act 2007. Hvis du på noe tidspunkt ønsker å hindre oss i å kontakte deg elektronisk, kan du enten velge det bort ved å bruke lenkene som er gitt i e-postene som vi sender. eller kontakt oss på tryktfotballsett.com

 

 

 

Vi deler ikke informasjon om identifiserbare individer med annonsørene våre, men vi kan gi dem samlet informasjon om brukerne våre (for eksempel kan vi informere dem om at 500 menn under 30 år klikket på annonsen hver dag) . Vi kan også bruke slik aggregert informasjon for å hjelpe annonsører å nå den typen målgruppe de ønsker å målrette mot (f.eks. kvinner i Auckland). Vi kan bruke personopplysningene vi samler inn fra deg for å imøtekomme forespørslene fra annonsørene våre ved å vise annonsene deres til denne målgruppen.

 

 

 

 

 

OFFENTLIGGJØRING AV INFORMASJONEN DIN

 

Vi kan dele din personlige informasjon med ethvert medlem av gruppen vår, dvs. H. til våre datterselskaper, vårt ultimate holdingselskap og dets datterselskaper som angitt i seksjon 5 i Companies Act 1993er definert.

 

 

 

Vi kan dele din personlige informasjon med tredjeparter:

 

 

 

I tilfelle vi selger eller kjøper en virksomhet eller eiendeler, kan vi avsløre din personlige informasjon til potensielle selgere eller kjøpere av disse virksomhetene eller eiendelene.

 

 

 

Hvis vi, eller i det vesentlige alle dens eiendeler, er kjøpt opp av en tredjepart, vil i så fall personlig informasjon om kundene være en av de overførte eiendelene.

 

 

 

Hvis vi er forpliktet til å avsløre eller dele din personlige informasjon for å overholde enhver juridisk forpliktelse, eller for å håndheve eller anvende våre vilkår for bruk eller levering og andre avtaler; eller for å beskytte rettighetene, eiendommen, våre kunder eller andre. Dette inkluderer deling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner for svindelbeskyttelse og kredittrisikoreduksjonsformål. For mer informasjon om hvordan vi avslører din personlige informasjon for svindelforebygging, svindelbekreftelse og alders- og identitetsverifiseringsformål, se våre salgsvilkår.

 

 

 

DINE RETTIGHETER

 

 

 

Du har rett til å be oss om ikke å behandle dine personopplysninger for markedsføringsformål. Vi vil vanligvis informere deg (før vi samler inn informasjonen din) hvis vi har til hensikt å bruke informasjonen din til slike formål, eller avsløre informasjonen din til en tredjepart for slike formål, og vi vil alltid overholde gjeldende lov, inkludert Privacy Act 1993 og Unsolicited Electronic Messages Act 2007. Du kan utøve din rett til å forhindre slik behandling ved å merke av i visse bokser på skjemaene vi bruker for å samle inn informasjonen din. Du kan også utøve retten når som helst ved å kontakte oss på tryktfotballsett.com

 

 

 

Vår nettside kan fra tid til annen inneholde lenker til og fra nettsidene til våre partnernettverk, annonsører og tilknyttede selskaper. Hvis du følger en lenke til noen av disse nettstedene, vær oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern, og vi aksepterer ikke noe ansvar eller ansvar for disse retningslinjene. Vennligst les disse retningslinjene før du sender inn personlig informasjon til disse nettstedene.

 

 

 

HVORDAN AVBEMELD DU

 

 

 

Vår policy er å tillate brukere å avslutte abonnementet på våre vanlige e-poster når som helst. Du kan gjøre dette ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten du mottar. Hvis du har problemer, vennligst ring vår kundeservice, som vil hjelpe deg.

 

 

 

Hvis du har bedt oss om å slutte å sende e-poster og du ikke har gjort det, kan det være fordi e-postadressen vi sender dem til ikke samsvarer med adressen du sendte forespørselen fra. Vennligst bekreft adressen vi bruker og ta med denne informasjonen i forespørselen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er å returnere all uønsket e-post til oss. Adressen vi sender til er inkludert i meldingen.

 

 

 

TILGANG TIL INFORMASJON

 

 

 

Loven gir deg rett til innsyn og korrigering av opplysninger om deg. Din rett til innsyn kan utøves i samsvar med loven. Et gebyr på USD 10 kan påløpe for hver tilgangsforespørsel for å dekke kostnadene våre for å gi detaljer om informasjonen vi har om deg.

 

 

 

ENDRINGER I VÅR PERSONVERN

 

 

 

Eventuelle fremtidige endringer i vår personvernerklæring vil bli lagt ut på denne siden og, der det er hensiktsmessig, varslet til deg via e-post.